Az ovinak vége, irány az iskola!

Az ovinak vége, irány az iskola!

 

Az ovinak vége, irány az iskola!

El tudod képzelni, milyen sok kérdés lehet egy nagycsoportos óvodás fejében? Akkor lássunk csak néhányat: most, hogy nagy lettem, miért nem játszhatok a többiekkel olyan sokat, mint tavaly? Miért kell állandóan iskolásoknak való feladatokat csinálnom? Miért kell már májusban megvenni az iskolatáskát, mikor csak szeptemberben kezdődik a suli? Miért kell elbúcsúzni a barátaimtól és az óvó néniktől? Vajon jövőre, amikor iskolás leszek, akkor is lesznek barátaim? És mi lesz a régiekkel?

Minden ovis életében eljön egyszer az az idő, amikor el kell búcsúzni az óvó nénikről, a kispajtásoktól és az óvoda játékkal, kacagással teli mindennapjaitól. A nagycsoportos gyerekek egyre többet hallják: szeptemberben bizony kezdődik az iskola! De vajon mi fog történni ott? Milyen lesz? Miket fognak tanulni? Megannyi kérdés sorakozik a kis fejükben anélkül, hogy kimondanák.

Tomor Anita mesekönyve az iskolába készülő gyerekeknek és a szüleiknek szól. Nem csak mi, szülők izgulunk az iskolakezdés miatt, a gyerekeknek talán sokkal több félelmük van. Segítsünk nekik, beszélgessünk velük sokat, hogy tényleg könnyen, vidáman, gördülékenyen induljon a tanév! Ebben segít ez a mesekönyv.

 

Megrendelhető:

Líra: http://bit.ly/1jfDKje

Libri: http://bit.ly/1LlaZfS

Bookline: http://bit.ly/1L33lW9

Vagy nálam a webshopomban: itt!