Akció!
Nyúl Benő, Csiga Bandi és a sün testvérek

Nyúl Benő, Csiga Bandi és a Sün testvérek – Kanadok az erdőben

1890 Ft 1320 Ft

Cikkszám: ISBN 978-963-08-9983-3 Kategória:

Termékleírás

smerd meg Nyúl Benő, Csiga Bandi, Sün Dávid és a kis Sün Réka történeteit! Az állatgyerekek izgalmas kalandokban vesznek részt nap mint nap az erdőben Rengeteget nevetnek, néha veszélybe is kerülnek, de legyen szó akár oktalan veszekedésről vagy véletlen balesetről, a végén mindig kiderül, milyen fontosak az életünkben a barátok, mennyire tudni kell megbocsátani, és hogy milyen sok mindent meg lehet valósítani, ha leleményesek vagyunk, és ha összefogunk.
A 3-6 éves korosztálynak szóló mesék bűbájos világot teremtenek a kicsiknek. Minden történet mondanivalóval zárul, a magyar szakos tanárként végzett írónő tollából származó tündéri mesék szinte magával ragadják az olvasót. Minden óvodás korú kisgyerekes szülőnek meleg szívvel ajánljuk.
,,Aranyos, kedves történetek az erdő kis lakóiról, akik pajkosságuknak köszönhetően mindig bajba kerülnek, de végül egymást segítve megoldanak minden problémát. Tanulságos, imádnivaló történetek kicsiknek és nagyoknak egyaránt! Csak ajánlani tudom mindenkinek!”
(Horváth Eszter – magyar – történelem szakos középiskolai tanár)

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Nyúl Benő, Csiga Bandi és a Sün testvérek – Kanadok az erdőben”értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.